DEKO

 

Normont Glass er stolt samarbeidspartner av danske DEKO – en av Danmarks største tømrer- og snekkervirksomheter.  

DEKO ble etablert i 1970 og har siden den gang hatt fokus på innovasjon og løsninger av høy kvalitet til sine kunder. De er også en uunnværlig partner for oss og våre kunder da de stadig utvikler og lager nye produkter, samt tilbyr entreprenørtjenester som setter nye standarder. Ved siden av å være en ledende byggmester er DEKO også en av Danmarks største leverandører av glassvegger. 

Det er høy entusiasme og engasjement som driver både våre og vår danske partners ansatte til å gjøre en forskjell for våre kunder, både når det gjelder utvikling og produksjon, men også service og montering. Vi i DEKO holder det vi lover, hver gang!

Les mer: Glassmester Tromsø 

Glassdekor i interiør

Det er rundt 4500 år siden glass først ble laget, og siden da har glass blitt et viktig materiale som vi ser rundt oss overalt, hver dag. Spesielt i arkitektur og kunst har glass lenge vært et viktig materiale. Hos DEKO sørger vi for å ta vare på kvalitet samtidig som det ser moderne ut. 

I mange av dagens boliger er glass en stor del av interiøret og både dører, vinduer, vegger og tak lages i dette materialet. Normont Glass hjelper deg med levering og montering av både glassvegger, -dører og -tak. Trenger du inspirasjon? Ta kontakt med DEKO i dag!

Les mer: Glassvegger kontor

Glassdekor innen kunst

Også innen kunst har glass lenge vært stort. I Norge begynte vi med glasskunst allerede i 1740-årene, hvor vi har gjort oss bemerket internasjonal. Hadeland Glassverk er blant de mest kjente norske produsentene av glassdekor og forvalter viktig historie og kulturarv, samtidig som de er med på å utvikle den norske glasskunsten videre. 

Sammen med vår danske samarbeidspartner leverer vi glass og aluminium av god kvalitet. Ta kontakt med Normont Glass i dag for en uforpliktende prat, så finner vi en løsning som passer deg!